Download Let’s Survive (MOD Free Craft)

Download Let’s Survive (MOD Free Craft)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.5.3
File Size139.5Mb
File TypeAPK
PublisherTREASTONE LTD
PriceFree
MOD FeaturesFree Craft

Descriptions

Let's Survive - Lojë mbijetese në apokalipsin zombie (MOD, Free Craft) - veprim zombie me elementë të mbijetesës dhe sandbox. Për sa i përket historisë, zhvilluesit nuk shpikën biçikletën dhe morën si bazë zhvillimin klasik të ngjarjeve, rastësisht, një virus vdekjeprurës u çlirua dhe e ktheu shumicën e popullsisë së botës në zombie gjakatare. Ata pak që ia dolën t'i shpëtonin infeksionit detyrohen të mbijetojnë në kushte jashtëzakonisht të vështira dhe të rrezikshme. Por loja e lojës Let's Survive mod apk meriton vëmendje, një botë plotësisht ndërvepruese do t'ju lejojë të zhyteni në një atmosferë realizmi dhe dëshpërimi, sistemi i hartuar mirë dhe i detajuar do t'ju lejojë të realizoni plotësisht aftësitë, njohuritë dhe përvojën tuaj, grafika cilësore të tastierës do të japë realizëm, dhe plotëson pamjen dhe lufton dinamike kundër zombive dhe lojtarëve të vërtetë.

Screenshots

Download Let’s Survive (MOD Free Craft)Download Let’s Survive (MOD Free Craft)Download Let’s Survive (MOD Free Craft)Download Let’s Survive (MOD Free Craft)Download Let’s Survive (MOD Free Craft)

Let’s Survive Video

Download Let’s Survive (MOD Free Craft) APK for Android

Let's Survive është loja e re e mbijetesës offline, plot hi, frikë, zombie, mutantë dhe banditë.
Një botë qitëse, mbijetese, ndërtimi, krijimtarie dhe aksioni në të cilën mbijeton vetëm personi më i fortë dhe më i forti.
Kur ju duket se jeni i vetmi person gjatë pushtimit të zombive, rregulli juaj kryesor mbetet vetëm për të mbijetuar.
Kërkoni burime dhe sende, krijoni armë të ndryshme.
Forconi strehën tuaj dhe anuloni sulmet e zombive dhe bosëve.
Monitoroni nivelin tuaj të shëndetit, etjes, urisë dhe sëmundjeve.
Përfundoni kërkimet dhe bashkohuni me fraksionet e mbijetesës.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Karakteristikat e lojës RPG Survival ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Maybe You Like