Left to Survive MOD

Download Left to Survive (MOD Unlimited Ammo)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version5.5.1
File Size1146.6Mb
File TypeAPK
PublisherMy.com B.V.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Ammo

Descriptions

Left to Survive: Zombie Survival PvP Shooting Game (MOD, municion pa kufi) - qasja origjinale në këtë projekt është që ju do të luani në shoqërinë e lojtarëve të tjerë, ndërsa detyra juaj nuk është vetëm të krijoni një kamp dhe ta mbroni atë nga pushtimet e njerëz në këmbë, por edhe për të kryer misione të ndryshme duke përfshirë shpëtimin, sulmet për furnizime dhe armë. Mos u bëni krijues dembelë në mbushjen e lojës me përmbajtje, një përzgjedhje të madhe armësh, sendesh dhe plaçkë të ndryshme. Në terma grafikë, Left to Survive mod apk kryhet gjithashtu mbi të gjitha lavdërimet.

Screenshots

Download Left to Survive (MOD Unlimited Ammo)Download Left to Survive (MOD Unlimited Ammo)Download Left to Survive (MOD Unlimited Ammo)

Left to Survive Video

Download Left to Survive (MOD Unlimited Ammo) APK for Android

Apokalipsi i zombit ka ardhur!
Luaj online shooter epike zombie dhe lufto për mbijetesën tënde!
Left To Survive është një lojë TPS Action Zombie Shooter me një mjedis botëror post-apokaliptik ku zombitë kanë skllavëruar Tokën dhe kanë marrë kontrollin.

Maybe You Like