Lazors MOD

Download Lazors (MOD hints)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version2.4.2
File Size19.3Mb
File TypeAPK
PublisherPyrosphere
PriceFree
MOD Featureshints

Descriptions

Lazors (MOD, sugjerime) - është një lojë puzzle me lazer dhe pasqyra, që ofron mbi njëqind nivele, duke filluar nga thjesht të shpërqendruara nga thirrjet e vështira.

Screenshots

Download Lazors (MOD hints)Download Lazors (MOD hints)Download Lazors (MOD hints)Download Lazors (MOD hints)Download Lazors (MOD hints)

Download Lazors (MOD hints) APK for Android

Maybe You Like