Download Last Shelter: Survival (MOD Full)

Download Last Shelter: Survival (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.33.4
File Size759.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherLong Tech Network Limited
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Last Shelter: Survival - strategjia online me shumë lojtarë, e së cilës zhvillohet në ditët e mumjes - apokalipsi. Në të njëjtën kohë, krijuesit e lojës vendosën të ruajnë avantazhet kryesore të zhanrit dhe të zbatojnë disa veçori interesante të lojës. Pra, përveç kërkimit të zakonshëm të burimeve, ndërtimit të ndërtesave dhe shoqërimit në aleanca me lojtarë të tjerë, do të jeni në gjendje të përdorni lloje të ndryshme të pajisjeve dhe një përzgjedhje të madhe të të gjitha llojeve të njësive. Më vete, vlen të përmendet fakti se për një mbijetesë të suksesshme duhet të gjesh një ekuilibër midis burimeve të nxjerra dhe shpenzimeve të tyre. Grafikat e stilizuara përcjellin në mënyrë të përsosur atmosferën e post-apokalipsit.

Screenshots

Download Last Shelter: Survival (MOD Full)Download Last Shelter: Survival (MOD Full)Download Last Shelter: Survival (MOD Full)Download Last Shelter: Survival (MOD Full)Download Last Shelter: Survival (MOD Full)

Last Shelter: Survival Video

Download Last Shelter: Survival (MOD Full) APK for Android

Për të mbijetuar ose për t'u shndërruar në një nga zombitë, zgjedhja është e juaja!
- Shfarosni zombitë me Kullat.
Zombët janë para portës!
Përdorni armën tuaj sekrete - Kullën e Mbrojtjes - për të kapërcyer krizën.
Ndërtoni fortesa dhe përmirësoni kullat e topave për t'i asgjësuar të gjitha!
Ju jeni shpresa e fundit për të mbijetuarit!.

Maybe You Like