Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)

Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version0.184
File Size103.7Mb
File TypeAPK
PublisherRetroStyle Games UA
PriceFree
MOD FeaturesFree Craft

Descriptions

Pirati i fundit: Mbijetesa në ishull (MOD, Artizanat falas) - aventurë aksioni që shpaloset ngjarjet në universin imagjinar. Sipas autorëve, ngjarja fillon të zhvillohet që nga momenti kur komandanti i një anije pirate ju mbyt, por ekuipazhi arrin të arrijë në breg. Sidoqoftë, së shpejti bëhet e qartë se ishulli është i banuar nga zombie, përbindësha dhe përbindësha, dhe tani ju duhet jo vetëm të mbijetoni, por edhe të shkatërroni sa më shumë të pavdekur. Grafika e shkëlqyer, bota e hapur dhe loja kombinojnë elemente.

Screenshots

Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft)

Download Last Pirate: Island Survival (MOD Free Craft) APK for Android

Mbijetesa dhe Piratët në simulatorin falas të aventurës pirate!
Mbijetesa juaj filloi në ishullin e humbur.
Jini të vetëdijshëm për krijesat e rrezikshme nga jeta e përtejme, përbindëshat e detit si kraken, godzilla.
Dëshironi të mbijetoni?
Ndërtoni një trap dhe shkoni për peshkim.
Bëni një arkë për të mbrojtur veten nga godzilla, arinjtë dhe zombitë e jetës së përtejme.
Shihni nëse ekuipazhi juaj i mbijetoi murtajës!.

Maybe You Like