Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version6.0
File Size56.1Mb
File TypeAPK
PublisherJE Software AB
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Shpresa e Fundit - Zombie Sniper 3D (MOD, Monedha të Pafundme) - poligon qitjeje veprimi në një temë zombie në të cilën duhet të përpiqeni të ndaloni pushtimin e të vdekurve në këmbë. Ndryshe nga analogët e shumtë në këtë lojë, ekziston, megjithëse një komplot sipërfaqësor, por gjithsesi, vlen të përmendet edhe mënyra e stërvitjes në të cilën mund të qëlloni në banka duke rritur aftësitë tuaja dhe duke u njohur me armët në dispozicion, dhe zgjedhjen e tij është vërtet mbresëlënëse. Atëherë mund të shkoni në betejë të vërtetë me një përzgjedhje të madhe vendndodhjesh dhe një numër zgjidhjesh lojërash do t'ju kërkojnë të zgjidhni me kujdes armët dhe taktikat. Grafika e shkëlqyer dhe animacioni i gjallë përcjellin në mënyrë të përsosur atmosferën e lojës dhe mbështetja për tabelën globale të drejtuesve do t'ju lejojë të krahasoni të dhënat tuaja me arritjet e lojtarëve të tjerë.

Screenshots

Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins)

Download Last Hope - Zombie Sniper 3D (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Merrni pushkën tuaj snajper dhe bëhuni gati të mbroni veten kundër zombëve të vdekur që vijnë!
Ndërsa përparoni nëpër shkretëtirë, aftësitë tuaja të brendshme do të zhbllokohen...
Shpresa e Fundit është një revole arcade Zombie Sniper 3D e vendosur në shkretëtirë.
Historia ju çon në një udhëtim nëpër një botë të ndryshuar, duke eksploruar fusha futbolli në shkretëtirë, shkretëtirë të trishtuar, fshatra të vegjël dhe kanione të infektuar.
Gjithçka ka të bëjë me mbijetesën e zombive të vdekur po aq sa fitimi i rezultateve më të larta dhe arritja e niveleve të reja të përvojës.
Do t'ju duhet të zbuloni se cilat kombinime të Aftësive dhe Artikujve funksionojnë më mirë në mënyrë që të mbijetoni dhe të ngjiteni në rangjet për t'u bërë Snajperi më i mirë në Shpresën e Fundit.
Është e lehtë për t'u mësuar, por e vështirë për t'u zotëruar!.

Maybe You Like