Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)

Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version3.6
File Size136.0Mb
File TypeAPK
PublisherJE Software AB
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Last Hope Sniper - Lufta Zombie (MOD, Para të Pafundme) - lojë dinamike aksioni me elemente të një revole të personit të parë dhe galerisë së qitjes. Ngjarjet e lojës shpalosen në një lloj bote imagjinare, një botë në të cilën apokalipsi i zombive është në lëvizje të plotë, si rezultat, ju duhet të përfundoni rreth 150 misione, ndërsa përfundoni detyra jo komplekse dhe qëlloni të vdekurit në këmbë duke përdorur një arsenal të gjerë të armëve. Zhvilluesit gjithashtu nuk harruan për sistemin e zhvillimit, aftësi të ndryshme do të lehtësojnë ndjeshëm procesin e mbijetesës.

Screenshots

Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money)

Last Hope Sniper - Zombie War Video

Download Last Hope Sniper - Zombie War (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bëhuni gati për një lojë intensive FPS me shumë lojtarë!
Last Hope Sniper është një lojë falas aksioni PVP me shumë lojtarë në internet me ritëm të shpejtë, me një modalitet historie jashtë linje, të cilën mund ta shijoni duke luajtur kudo, në çdo kohë.
Bëhuni një vrasës vdekjeprurës, duke luftuar të mbijetuarit e tjerë në këtë lojë lufte me shumë lojtarë ose ndërsa eksploroni botën e infektuar me zombie.
Lojë me shumë lojtarë të mbushur me aksione me heronj dhe armë të personalizueshme.
Mbështet lojën argëtuese falas online dhe offline.

Maybe You Like