Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)

Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.1.109660
File Size512.5Mb
File TypeAPK
PublisherSQUARE ENIX LTD
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Hints

Descriptions

Lara Croft GO (MOD, sugjerime të pakufizuara) - u desh mjaft kohë, dhe tani ndodhi, zhvilluesit e kanë njoftuar dhe transferuar në të gjitha pajisjet e njohura Lara Croft dhe Android. Mekanika e lojës nuk është ndikuar, dhe ju ende do të zgjidhni një numër të madh enigmash. Grafika në lojë është përmirësuar mjaft dhe u bë më realiste, ndihmoni heroinën tuaj të kapërcejë një numër të madh kurthe dhe të gjejë pse ajo erdhi në varrin e braktisur prej kohësh. Kontrollet në lojë janë shumë të lehta dhe uniforme, gjë që nuk do t'ju detyrojë të ritrajnoheni.

Screenshots

Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints)

Lara Croft GO Video

Download Lara Croft GO (MOD Unlimited Hints) APK for Android

Loja më e mirë për celular/dorë - The Game Awards 2015.
Lara Croft GO është një aventurë enigmash e bazuar në kthesa në një botë të harruar prej kohësh.
Eksploroni rrënojat e një qytetërimi të lashtë, zbuloni sekretet e ruajtura mirë dhe përballuni me sfida vdekjeprurëse ndërsa zbuloni mitin e Mbretëreshës së Venomit.
• Përjetoni pamje vizuale të harlisura dhe një kolonë zanore magjepsëse

Maybe You Like