Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)

Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.8.2
File Size58.2Mb
File TypeAPK
PublisherVOODOO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Knock Balls (MOD, Gems Pafund) - vrasës i shkëlqyer i kohës me një lojë të thjeshtë dhe të pakomplikuar, por dinamike dhe plot ngjyra. Dhe kështu, detyra juaj për të gjuajtur një top është të shkatërroni struktura të ndryshme. Fizika realiste, efektet speciale të ndritshme, kontrollet e thjeshta dhe një përzgjedhje e madhe nivelesh ju lejojnë të kaloni kohën tuaj të lirë. Përkundër faktit se ideja e lojës nuk është aspak e re, zbatimi sigurisht që meriton lëvdata.

Screenshots

Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems)

Knock Balls Video

Download Knock Balls (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Hidhni topa mbi strukturat për t'i bërë ato të shemben, por kini kujdes që të mos e kaloni kufirin e lejuar!
Çdo top i ruajtur do të numërohet dyfish në nivelin tjetër, përfitoni prej tij për t'ju zbatuar!.
Kontrolle me një prekje të lehtë për t'u mësuar me pamje mahnitëse efektet dhe mekanika e lojërave problematike.

Maybe You Like