Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)

Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.9.0
File Size52.3Mb
File TypeAPK
PublisherSpringcomes
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Kingdom Wars (MOD, Para të Pafundme) - lojë strategjike me elementë të arcades aksion, luajtjes së roleve dhe betejave nga një seri muri në mur. Dhe kështu, ju duhet të kaloni më shumë se 400 faza në secilën prej të cilave ju duhet të kombinoni grupe me më shumë se 200 karaktere të ndryshme në përpjekje për të mbrojtur fortesën tuaj, por gjithashtu duhet të gjeni thesarin e fshehur në nivel. Përkundër faktit se ky zhanër është mjaft i përfaqësuar në pajisjet mobile, mod apk Kingdom Wars meriton ende vëmendje të veçantë.

Screenshots

Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money)

Kingdom Wars Video

Download Kingdom Wars (MOD Unlimited Money) APK for Android

Lojë argëtuese Tower Defense.
Gjeni strategjinë më të mirë për të sulmuar kullën e Orc.
Ose mundi ata ose mposht.
Kjo është një lojë strategjike në kohë reale që duket e lehtë, por kërkon fuqi të konsiderueshme të trurit.
A jeni të gatshëm të provoni aftësitë tuaja strategjike dhe aftësitë vendimmarrëse në këmbët tuaja?
Shumica e lojërave të mbrojtjes së kullës janë argëtuese, por kjo lojë është në një nivel tjetër.
Lojë zbavitëse dhe tërheqëse e mbrojtjes së kullës është në sytë tuaj duke pritur që ju të bashkoheni.
Shumë mbrojtës të kështjellës u përpoqën për tre minuta dhe tani ata janë të varur nga Luftërat e Mbretërisë për vite me radhë!
Vazhdoni të përmirësoni ushtrinë dhe armën e kullës.
Mos lejoni që asnjë nga golemët, orkët dhe gjigantët të prekë kullën.
Është në gishtat tuaj për të mbrojtur kështjellën tuaj.
Urdhëroni aleatët të luftojnë për ju!
Sulmoni armikun dhe mbroni kullën tuaj.
Kjo është një lojë e shpejtë e mbrojtjes së kullës.
Ne ofrojmë një veçori të përcjelljes së shpejtë.
Komandanti mund të zgjedhë të prodhojë një njësi, të përmirësojë njësitë ose të rrisë furnizimin me ushqim.
Ka 6 përforcues nga të cilët mund të zgjidhni.
Merrni një vendim të shpejtë në kohë reale.

Maybe You Like