Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)

Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.14.11
File Size103.0Mb
File TypeAPK
PublisherPlaygendary Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Kick the Buddy: Second Kick (MOD, para të pakufizuara) - ripërtëritës i lodrës ikonë kundër stresit në Android. Zhvilluesit kanë përmirësuar grafikën dhe muzikën, por komploti mbeti si në lojën origjinale, para jush do të jetë një kukull lecke me të cilën mund të luani dhe të bëni gjithçka, ta hidhni në mure, ta goditni, ta përdorni kundër lodrës. armë në dispozicion: AK-47, granata, raketa, shpata, piranha dhe shumë më tepër. Kick The Buddy Remastered mod apk - do t'ju ndihmojë të relaksoheni dhe të spërkatni të gjithë zemërimin pa dëmtuar të tjerët.

Screenshots

Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money)

Kick the Buddy: Second Kick Video

Download Kick the Buddy: Second Kick (MOD Unlimited Money) APK for Android

Goditni, prisni, hidhni në erë, digjni dhe luani mini-lojërat.
Tani keni një arsenal praktikisht të pakufishëm: raketa, granata, pushkë automatike, instrumente torture… dhe madje edhe një bombë bërthamore.
Ne ju prezantojmë Kick the Buddy: Goditja e dytë – është më shumë se një lojë!
Dëshironi më shumë goditje?
Edhe nëse jeni një person relativisht pa stres, ju duhet të hiqni avullin në një moment ose në një tjetër!

Maybe You Like