Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)

Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.5.9
File Size111.6Mb
File TypeAPK
PublisherPlaygendary Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money/Gold

Descriptions

Kick the Buddy (MOD, Para të Pafund/Ar) - një lojë e mrekullueshme në të cilën mund të lehtësoni stresin e akumuluar të ditës duke ju dhënë një manekin të pavdekshëm për t'i shkaktuar shumë dëme. Përdorni raketa të fuqishme, granata, mitralozë, armë me tehe, një shtypës, një gijotinë dhe madje edhe një bombë bërthamore për të dëmtuar armikun tuaj kryesor.

Screenshots

Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold)

Kick the Buddy Video

Download Kick the Buddy (MOD Unlimited Money/Gold) APK for Android

Kick shoku mbërrin në Google PlayShpërthe, shkatërro, shkrep, gjuaj, thyen, ngrij, flak, dërgo fuqinë e perëndive dhe as mos mendo të ndalosh.
Ju tani keni një arsenal praktikisht të pakufishëm për të mposhtur: raketa, granata, pushkë automatike, madje edhe një bombë bërthamore!
Është një lojë e mirë aksioni interaktive.
Ndër të gjitha lojërat për lehtësimin e stresit, Kick Buddy është një lojë relaksuese ku mund të godasësh kukullën dhe të harrosh zemërimin tënd.
Është një lojë argëtuese për të luajtur kur mërziteni.

Maybe You Like