Jurassic World: The Game MOD

Download Jurassic World: The Game (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.63.9
File Size43.4Mb
File TypeAPK
PublisherLudia Inc.
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Jurassic World: The Game - vazhdim i simulatorit popullor të planifikimit urban me elementë të një strategjie ekonomike në të cilën do të keni mundësinë të ktheheni në ishullin Nublar dhe të përpiqeni të ndërtoni përsëri një park dinosauri. Në të njëjtën kohë në dispozicionin tuaj do të jetë një përzgjedhje e madhe ndërtesash dhe ndërtesash, si dhe më shumë se 150 lloje dinosaurësh. Mekanika e lojërave paraqitet në një stil klasik, ndërtoni ndërtesa, studioni teknologji, rritni dinosaurët, eksploroni territore të reja dhe përpiquni ta ktheni parkun tuaj në një ndërmarrje të madhe dhe fitimprurëse.

Screenshots

Download Jurassic World: The Game (MOD Full)Download Jurassic World: The Game (MOD Full)Download Jurassic World: The Game (MOD Full)Download Jurassic World: The Game (MOD Full)

Jurassic World: The Game Video

Download Jurassic World: The Game (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like