Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)

Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version1.12.23
File Size90.4Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Johnny Trigger (MOD, Para të Pafundme) - veprim dinamik me një komplot kriminal dhe grafikë minimaliste në të cilën duhet të sfidoni mafien si një hero popullor Stickman. Në përgjithësi, loja është jashtëzakonisht e thjeshtë, detyra juaj është të shkatërroni sa më shumë gangsterë duke përdorur të gjitha llojet e armëve dhe natyrisht shkathtësinë dhe zgjuarsinë, sepse çdo nivel në Johnny Trigger mod apk është një enigmë e vërtetë në të cilën platformat, kurthe, strukturat inxhinierike dhe armiqtë me të cilët ju dhe duhet të luftoni.

Screenshots

Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money)

Johnny Trigger Video

Download Johnny Trigger (MOD Unlimited Money) APK for Android

Johnny Trigger – International Man of Mayhem!
Elegancë, vdekjeprurëse dhe e qetë si një top bilardo, Johnny Trigger është një njeri në një mision në këtë lojë gjuajtëse pa ndalesë në platformë ku veprimi nuk përfundon kurrë.
A keni atë që duhet për të rrëzuar bota e nëndheshme e mafies?
“Më pak fjalë, më shumë plumba” – kjo është motoja e Johnny-t teksa vrapon, kërcen, rrotullohet, rrëshqet dhe vazhdon të gjuajë derisa çdo djalë i keq të kafshojë pluhurin.

Maybe You Like