Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)

Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.72.2
File Size149.0Mb
File TypeAPK
PublisherHalfbrick Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Jetpack Joyride (MOD, Monedha të Pafundme) - kjo lojë do t'ju lejojë të ndiheni si një hero i vërtetë, sepse siç na thonë zhvilluesit në fillim të lojës, personazhi ynë kryesor ishte shumë i frustruar me situatën e tyre dhe punon në letër. Dhe kështu ju e ka kuptuar, keni parë se si shkencëtarët kanë shpikur një çantë shpine. Që atëherë fillon loja Jetpack Joyride mod apk. Ju duhet të përdorni jo vetëm paketë për të luftuar me kundërshtarët, por edhe një kostume robotike mekanike. Gjatë lojës do të grumbulloni edhe monedha për të cilat mund të blini përmirësime. Bëhuni një hero, ndihmoni shkencëtarët që ta bëjnë shpikjen e tyre edhe më të mirë.

Screenshots

Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins)

Download Jetpack Joyride (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Aeroplanë me plumba!
Dragonjtë gjigantë mekanikë!
Zogj që gjuajnë para!
Nga krijuesit e Fruit Ninja vjen ky vrapues i çmendur dhe i pafund me fluturim të lartë që do t'ju mbajë në buzë të sediljes tuaj!.
Është koha për t'u bashkuar me Barry Steakfries dhe për të pajisur jetpacks të lezetshëm, veshje me kostume elegante dhe për t'u çmendur automjete në kërkimin e tij të pafund të vrapimit për të mposhtur shkencëtarët deri në fund të laboratorit.

Maybe You Like