Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)

Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version2.3
File Size1.14Mb
File TypeAPK
PublisherNet Tech Development Ltd
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

JCheater: San Andreas Edition - aplikacion i zhvilluar nga një grup entuziastësh dhe fansash të GTA San Andreas. Për ata që të paktën një herë kanë luajtur në këtë projekt, është larg sekretit që zhvillimi dhe aksesi në armë, makineri dhe aftësi të ndryshme kërkon shumë kohë, gjë që është mjaft interesante gjatë kalimit të parë, por ndonjëherë dëshironi të përfundoni. misionet dhe detyrat tuaja të preferuara pa humbur kohë në pompimin e lodhshëm. Pikërisht për qëllime të tilla është krijuar ky aplikacion, duke kryer një sërë veprimesh jo të komplikuara do të keni akses në çdo mashtrim dhe bonus.

Screenshots

Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full)

JCheater: San Andreas Edition Video

Download JCheater: San Andreas Edition (MOD Full) APK for Android

Ju lutemi vini re: Ky është një aplikacion jozyrtar i palës së tretë i krijuar për të ofruar mashtrime për versionin Android të GTA San Andreas.
Loja nuk përfshihet.
Të gjitha makinat dhe armët që zakonisht kërkojnë shumë kohë për të kryer misionet, tani mund të zhbllokohen menjëherë.
Nuk ka nevojë të shpenzoni orë të pafundme për të përmirësuar statistikat kur tani mund t'i vendosni vetë.
Ky aplikacion sjell një përvojë krejtësisht të re në lojë.
1.Shkoni në shtëpinë e CJ dhe ruajeni lojën në një vend të ri.

Maybe You Like