Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)

Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.7
File Size127.3Mb
File TypeAPK
PublisherPIKPOK
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Into the Dead (MOD, Para të Pafundme) - një lojë shumë dinamike që do t'ju kërkojë të gjithëve vëmendjen, komploti i lojës shpaloset në çast, helikopteri juaj u rrëzua dhe ju jeni i vetmi i mbijetuar, rreth mjegullës dhe disa zombies që tashmë po vrapojnë drejt ju, dhe ata mezi duan të thonë përshëndetje. Vraponi sa më shpejt dhe mos e lini veten të hani. Loja Into the Dead mod apk ka grafikë mahnitëse dhe kontrolle shumë të thjeshta që mund t'i personalizoni për veten tuaj. Vlen të përmendet një numër i madh i armëve dhe aftësive të pompimit të heroit tuaj, blini armë të reja dhe shtypni të gjithë zombitë në rrugën e tyre.

Screenshots

Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)Download Into the Dead (MOD Unlimited Money)

Download Into the Dead (MOD Unlimited Money) APK for Android

Në një botë të pushtuar nga të vdekurit, ju keni mbijetuar… por për sa kohë?
Into the Dead ju hedh në botën e tmerrshme të apokalipsit të zombive ku nuk ka shanse të dyta.
Bëni atë që duhet për të qëndruar gjallë, vazhdoni të lëvizni sa më shpejt që të mundeni dhe mbroni veten me çdo mjet të nevojshëm.
Kur të vdekurit po ngrihen, vraponi!.
• Lojë intensive me pamje dhe tinguj mahnitës që përshkruajnë një apokalips të zymtë mumjesh.

Maybe You Like