Infinite Stairs MOD

Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version1.2.81
File Size37.3Mb
File TypeAPK
PublisherNFLY STUDIO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Shkallët e pafundme (MOD, para të pakufizuara) - një lojë shumë argëtuese ku do ta ndihmoni protagonistin tuaj të ngjitet sa më lart që të jetë e mundur në shkallët që të çojnë drejt qiellit. përfundoni në lojë atje, dhe thelbi i lojës është të merrni numrin maksimal të pikëve dhe të konkurroni me personazhe ose lojtarë të tjerë. Ndërsa përparoni në lojë, do të zhbllokoni heronj të rinj, me karakteristikat dhe pamjen e tyre unike. Loja do t'ju kërkojë t'i kushtoni vëmendje të veçantë, pasi do t'ju duhet të ndiqni shkallët, të cilat ndonjëherë kthehen ose kthejnë në drejtime të tjera, loja definitivisht nuk do t'ju lërë të bini në gjumë dhe të kënaqeni të gjithë adhuruesit e lojërave të thjeshta arcade.

Screenshots

Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money)Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money)Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money)Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money)Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money)

Infinite Stairs Video

Download Infinite Stairs (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like