Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.8.7
File Size166.5Mb
File TypeAPK
PublisherCodigames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Idle Theme Park Tycoon (MOD, para të pakufizuara) - strategji ekonomike me elementë të një simulatori në të cilin do të keni mundësinë të bëheni pronari më i madh i një parku zbavitës. Në këtë lojë, do të gjeni të dy elementë mjaft të njohur për zhanrin, si ndërtimi, zhvillimi dhe zgjerimi i parkut, si dhe një numër karakteristikash mjaft interesante të lojës, për shembull, ju mund të dilni me strategjinë tuaj për zhvillimin dhe në shërbim të vizitorëve. Vlen të përmenden detaje të tilla si një përzgjedhje e gjerë e atraksioneve të ndryshme, zona të gjera dhe grafika të bukura.

Screenshots

Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money)

Idle Theme Park Tycoon Video

Download Idle Theme Park Tycoon (MOD Unlimited Money) APK for Android

A jeni gati të drejtoni parkun më qesharak të temave ndonjëherë?
Drejtoni parkun tuaj tematik dhe bëhuni menaxheri më i pasur!.
Filloni me një park të vogël tematik dhe punoni në të për ta rritur atë.
Hapni atraksione të reja për të krijuar një zonë të mahnitshme argëtuese ku vizitorët do të ngasin slitën me rul, rrotën e ferisit, udhëtimin me trung dhe vizitojnë shtëpinë e tmerrit.

Maybe You Like