Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.4.5
File Size117.5Mb
File TypeAPK
PublisherCodigames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Idle Supermarket Tycoon (MOD, Para të Pafundme) - imitues ekonomik me elementë të strategjisë në kohë reale dhe një arcade në të cilën duhet të merrni kontrollin e një qendre të vogël tregtare në fazën tuaj fillestare dhe të përpiqeni të zgjeroni kompaninë në një rrjet të madh tregtar, ndërkohë që do të keni mundësi të ndërtoni ndërtesa të reja, të punësoni staf, të zgjeroni ndërtesat ekzistuese, të mbani promovime të ndryshme dhe më shumë. Grafika të bukura, modeli ekonomik i zhvilluar mirë, aftësitë e gjera të lojërave dhe funksionimi i lehtë do t'ju lejojnë të realizoni plotësisht aftësitë tuaja dhe të shijoni lojën.

Screenshots

Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money)

Idle Supermarket Tycoon Video

Download Idle Supermarket Tycoon (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bëhuni sipërmarrësi më i pasur i supermarketeve!
Ndërtoni biznesin tuaj, fitoni para dhe bëhuni manjati më i mirë i supermarketeve në botë!.
Filloni me një mini-mart dhe kthejeni atë në një biznes të madh supermarketesh.
Ndërtoni një furrë buke, shisni fruta dhe perime, ofroni peshk dhe mish me cilësi të lartë.
Drejtoni departamentet tuaja të parfumeve dhe elektronikës.
Lërini klientët të mbushin karrocat e tyre të blerjeve!.

Maybe You Like