Idle Streamer! MOD

Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.48
File Size72.2Mb
File TypeAPK
PublisherMOONEE PUBLISHING LTD
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Streamer i papunë! (MOD, Monedha të Pafundme) - sot, një transmetues është një "profesion" mjaft i njohur, por jo të gjithë kanë përvojë të mjaftueshme për t'u angazhuar në këtë fushë. Loja do t'ju lejojë të merrni përvojën e nevojshme në mënyrë interaktive dhe në të njëjtën kohë të kaloni kohën tuaj të lirë me përfitim. Dhe kështu, pasi të keni zhytur në atmosferën e transmetimit në internet, duhet të përpiqeni të zhvilloni kanalin tuaj në shkallën e një ndërmarrje fitimprurëse. Ndërsa abonentët rriten dhe rriten, ju do të merrni më shumë fonde që mund t'i investoni në zhvillimin e kanalit. Për interes më të madh, zhvilluesit e modalitetit apk të Idle Streamer kanë shtuar një simulim të komunikimit në internet që do t'ju kërkojë të analizoni dhe ndërtoni dialog.

Screenshots

Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins)Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins)Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins)Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins)Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins)

Idle Streamer! Video

Download Idle Streamer! (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like