Idle Roller Coaster MOD

Download Idle Roller Coaster (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.4.1
File Size49.6Mb
File TypeAPK
PublisherGreen Panda Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Idle Roller Coaster (MOD, Monedha të Pafundme) - një imitues me elementë të një strategjie ekonomike në të cilën ju duhet të merrni kontrollin e një parku argëtues, ndërsa krijuesit kanë zbatuar një veçori interesante të lojës. Dhe kështu, përveç faktit që ju duhet të krijoni një park sipas gjykimit tuaj duke përdorur objekte të ndryshme të ndërtesës dhe dekorime, dhe më pas të përpiqeni ta ktheni atë në një ndërmarrje fitimprurëse, por edhe të organizoni evente të ndryshme. Një përzgjedhje e gjerë e projekteve të ndërtimit, grafika e këndshme dhe liria pothuajse e plotë e veprimit do t'ju lejojë të realizoni plotësisht aftësitë dhe ambiciet tuaja.

Download Idle Roller Coaster (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like