Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)

Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version4.14.0
File Size154.2Mb
File TypeAPK
PublisherKolibri Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Idle Miner Tycoon (MOD, Monedha të Pafundme) - një arkadë e shkëlqyer në të cilën do të bëheni pronar i një miniere të vogël për të nxjerrë minerale të vlefshme në formën e arit, argjendit, diamanteve dhe të tjera. Është prej tij që ju filloni karrierën tuaj, punësoni punëtorë që do t'ju marrin burime të vlefshme ditë e natë, zgjeroni stafin tuaj dhe punësoni më shumë punëtorë, gërmoni më thellë dhe gjeni burime të reja, burimet që gjithmonë mund t'i shisni ose t'i vendosni në ankand ose ofertë. , fitoni me Idle Miner Tycoon mod apk shuma të mëdha parash duke i detyruar konkurrentët tuaj dhe duke u bërë kështu personi më i fuqishëm dhe më i pasur në botë.

Screenshots

Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins)

Idle Miner Tycoon Video

Download Idle Miner Tycoon (MOD Unlimited Coins) APK for Android

A jeni një minator i vërtetë ari?
Bëhuni një manjat i fabrikës së minierave, ndërtoni një perandori, fitoni para, ndërtoni një biznes, ngrihuni, fitoni më shumë para dhe pasurohuni në këtë lojë simulatori boshe të manjatit, ku mund të bëni jetesën duke investuar!
Zgjeroni minierat tuaja milionere dhe rrisni produktivitetin me ar minator që do të automatizojë rrjedhën e punës së fabrikës suaj!
Zbuloni strategjinë e menaxherit për të investuar dhe për të fituar sa më shumë para të jetë e mundur në këtë lojë me trokitje jashtë linje simulatori manjati boshe - Jetoni si një hero i papunë, milioner manjati!
Bëhuni një gërmues ari dhe filloni të gërmoni për ar tani!
A jeni gati të bëheni një hero boshe në këtë aventurë epike për t'u bërë një minator ari?.
Ju pëlqejnë lojërat e manjatit me klikues boshe dhe simulatorët e fitimit të parave?
Dëshironi të jeni një gërmues ari?
Loja Idle Miner Tycoon është një lojë me klikues simulimi offline që përzien menaxhimin e minierave dhe fitimin e mijëra parave për t'u bërë një milioner i pasur kapitalist.
Ndryshe nga lojërat e tjera të simulatorëve të trokitjerave dhe lojërave të manjatit klikues, qëllimi i kësaj loje epike të aventurës së minatorëve është të ndërtojë burime ari dhe të nivelizohet për të përfituar sa më shumë përfitime të papunë: me të ardhurat që bëni nga miniera, do t'ju duhet të punësoni dhe paguani menaxherët, përmirësoni fabrikën tuaj si dhe optimizoni minatorët tuaj.
Ai ndryshon nga lojërat e tjera të papunë me trokitje parash, sepse mund të bëheni një kapitalist i menaxherit të minierave, të ndërtoni një fabrikë milionerësh dhe të fitoni para duke optimizuar rrjedhën e punës me ar në këtë lojë parash, si në lojërat jashtë linje simulatori klikues.
Bëni më shumë në këtë lojë të klikimit të parave të simulatorit boshe derisa të bëheni një kapitalist i pasur hero boshe!
Shijoni këtë aventurë epike të manjatit të minatorëve jashtë linje pa adcap, provoni këtë lojë me tap ari dhe bëhuni një minator ari.

Maybe You Like