Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)

Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.41.3
File Size53.4Mb
File TypeAPK
PublisherFutureplay
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Idle Farming Empire (MOD, Monedha të Pafundme) - fermë shumëngjyrëshe në një stil vizatimor në të cilin duhet të provoni nga një vendbanim i vogël për të zhvilluar një ndërmarrje të madhe bujqësore. Mekanika e lojës e ndërtuar mbi parimin e zakonshëm, ndërton, zhvillon, përmirëson, dhe paratë për të gjitha këto mund t'i merrni me anë të tregtisë dhe ndërveprimit me lojtarët e tjerë. Duhet të përmendim edhe një model realist, një ndryshim të motit që do të ndikojë në veprimet tuaja, një model ekonomik që ju lejon të realizoni të gjitha aftësitë dhe njohuritë tuaja.

Screenshots

Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins)

Idle Farming Empire Video

Download Idle Farming Empire (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Rriteni dhe automatizoni perandorinë bujqësore më fitimprurëse të të gjitha kohërave!
Bëni investime të zgjuara në një shumëllojshmëri të gjerë të korrash dhe kafshësh të çuditshme dhe do të fitoni miliona në asnjë kohë.
A mund të ndërtoni biznesin bujqësor më fitimprurës në univers?
💰 🐷 🐔 🍒 💰.
✓ automatizoni fermën tuaj dhe fitoni vazhdimisht ndërsa jeni larg për t'u pasuruar.

Maybe You Like