Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)

Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.03.1
File Size58.5Mb
File TypeAPK
PublisherKolibri Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Idle Farm Tycoon (MOD, Monedha të Pafundme) - projekt loje që do të jetë për adhuruesit e zhanrit të fermës jo vetëm një shtesë e shkëlqyeshme për koleksionin, por edhe një dhuratë e vërtetë. Dhe kështu, krijuesit e kësaj loje jo vetëm përçuan atmosferën e jetës rurale, por realizuan edhe të gjitha elementet karakteristike të lojës për këtë drejtim. Ashtu si në fillim të lojës ju do të merrni vetëm një grup minimal burimesh dhe akses në ndërtesat kryesore, ndërtimet, recetat dhe bizhuteritë. Ndërsa kaloni dhe zhvilloni, do të jeni në gjendje të ndërtoni fermën tuaj në luginën piktoreske, të mbillni dhjetëra lloje bimësh dhe të merrni kafshë të ndryshme. Mos harroni zhvilluesit dhe mundësinë e ndërveprimit me lojtarët e tjerë, të shkëmbeni mallra, të ftoni për të vizituar, si dhe të eksploroni botën e lojës.

Screenshots

Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins)

Download Idle Farm Tycoon (MOD Unlimited Coins) APK for Android

A keni menduar ndonjëherë se si të jeni një milioner efektiv i menaxherit të fermës?
Bëhuni një manjat industrial duke menaxhuar fermën tuaj dhe fitimin boshe.
Fitoni para për t'u bërë i pasur!.
Zgjeroni perandorinë tuaj të bujqësisë milionere dhe jepini një rritje produktivitetit tuaj me menaxherë të specializuar të bujqësisë që mund t'i nivelizoni dhe personalizoni!
Merrni përsipër këtë sfidë dhe zbuloni strategjinë e menaxherit për të investuar dhe për të fituar sa më shumë para në këtë simulator - online dhe offline!
Ndërtoni fermën tuaj tani!
Kjo lojë simuluese manjati kombinon 3 simulime bashkimi në 1!
Bashkoni punëtorët tuaj për t'i bërë ata më të shpejtë dhe më të fortë!
Bashkoni transportuesit tuaj që të mund të mbajnë më shumë para dhe të lëvizin më shpejt!
Bashkoni bimët dhe perimet tuaja në mënyrë që ato të prodhojnë burime më të vlefshme që mund t'i shisni për edhe më shumë para për t'u bërë një manjat i pasur në këtë lojë simulimi boshe!.
Kjo është si asnjë lojë tjetër manjati!
Në këtë lojë bujqësore ju mund të prekni trokitje e lehtë për të marrë fitime, para dhe vezë inc.
Nëse ju pëlqen të rriteni, menaxhoni shtëpinë tuaj në fermë, ky imitues bujqësor është loja e manjatit për ju.
Ngarkoni kamionin dhe traktorin tuaj, fitoni më shumë para dhe para duke trokitur mbi bimë, dele dhe vezë.
Nëse gjithmonë keni ëndërruar të bëheni një fermer miliarder, të ndërtoni fermën tuaj dhe të rritni një imitues bujqësor, atëherë Idle Farm Tycoon është sfida e duhur për një menaxher manjati boshe si ju!
Nuk ka më perime këtu!

Maybe You Like