Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.13.4
File Size120.7Mb
File TypeAPK
PublisherCentury Games Pte. Ltd
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Idle Courier Tycoon (MOD, Para të Pafundme) - imitues biznesi në të cilin duhet të hapni kompaninë tuaj korriere për dërgimin e mallrave. Vendosni procesin e dorëzimit, për këtë blini pajisje të reja për magazinën tuaj, blini kamionë të rinj, trajnoni punonjësit për të optimizuar shpejtësinë e dorëzimit. Krijoni strategjinë tuaj të zhvillimit dhe bëni biznesin tuaj një perandori!

Screenshots

Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Idle Courier Tycoon (MOD Unlimited Money) APK for Android

.Hyni në industrinë e dërgesave ekspres, filloni një biznes nga e para dhe bëhuni sipërmarrësi më i pasur ekspres!.
Filloni si një korrier i vogël dhe bëhuni një gjigant ekspres.
Ndërtoni makinën e paketimit për të punuar në mallra të brishta, të freskëta, etj.
dhe për të kënaqur kërkesat e klientëve, zgjeroni në mënyrë të qëndrueshme biznesin tuaj dhe ndërtoni një karrierë.
Blini më shumë furgona për të përmirësuar kapacitetin e transportit dhe për të trajnuar punonjësit, duke optimizuar të gjitha departamentet tuaja.
Më shumë paketa dhe më shumë biznes do të thotë që do të fitoni para!.
Zhvilloni strategjinë tuaj të investimit dhe fokusohuni në teknologji, duke ulur kostot dhe duke rritur të ardhurat.

Maybe You Like