Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)

Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.12
File Size112.5Mb
File TypeAPK
PublisherGreen Panda Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Idle Construction 3D (MOD, para të pakufizuara) - loja është një grup i tërë i mekanikës së lojës, siç është një klikues arcade, imitues i planifikimit urban, strategji në kohë reale, ndërsa gjithçka bazohet në komponentin ekonomik. Dhe kështu, detyra juaj është të merrni kontrollin e një qyteti të vogël dhe të përpiqeni ta ktheni atë në një metropol të lulëzuar. Ju, si drejtues i një kompanie urbanistike, në pjesën më të madhe do të jeni përgjegjës për ndërtimin dhe zhvillimin e infrastrukturës, por në të njëjtën kohë do të mund të ndikoni në sektorë dhe sfera të tjera të zhvillimit të metropolit. Një përzgjedhje e gjerë ndërtesash, strukturash, qasjesh arkitekturore dhe liria e plotë e veprimit do t'ju lejojë të realizoni plotësisht aftësitë tuaja dhe të krijoni një qytet unik.

Screenshots

Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money)

Download Idle Construction 3D (MOD Unlimited Money) APK for Android

VETËM 1% E LOJTARËVE MUND TË PËRFUNDOJNË SHTËPINË E OPERA SYDNEY, A DO TË JESH TI NJË NGA TA?
A keni atë që duhet për t'u bërë ndërtuesi më i mirë në botë?
Në Idle Construction 3D Tycoon, bëhuni menaxheri më i pasur i ndërtimit të të gjitha kohërave: krijoni perandorinë tuaj të manjatit nga shtëpitë e vogla deri te ndërtesat më të famshme.
Rritni biznesin tuaj, fitoni para, rriteni perandorinë tuaj dhe bëhuni manjati më i pasur!.

Maybe You Like