Idle City Empire MOD

Download Idle City Empire (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.2.12
File Size48.4Mb
File TypeAPK
PublisherFutureplay
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Idle City Empire (MOD, Monedha të Pafundme) - simulim urban shumëngjyrësh në të cilin duhet të provoni dorën tuaj në menaxhimin e një metropoli të madh, por ende duhet të filloni kryetarin e një qyteti të vogël. Për ta kthyer vendbanimin tuaj në një qytet të madh dhe fitimprurës, duhet të merrni fjalë për fjalë të gjitha fushat e jetës nën kontrollin tuaj. Në të njëjtën kohë, zhvilluesit zbatuan një veçori mjaft interesante, ju duhet jo vetëm të përmbushni detyrat e kryetarit të bashkisë, por edhe të zhvilloni biznesin dhe karakterin tuaj. Por ju takon juve të vendosni se cilin drejtim të zgjidhni.

Download Idle City Empire (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like