Download Idle Bee Factory Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Idle Bee Factory Tycoon (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.30.6
File Size31.7Mb
File TypeAPK
PublisherGreen Panda Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Idle Bee Factory Tycoon (MOD, para të pakufizuara) - klikues arcade me elementë të strategjisë ekonomike në të cilën ju duhet të merrni nën kontrollin tuaj një zgjua të vërtetë dhe t'i sillni repartet tuaja në prosperitet, dhe për këtë ju nuk duhet vetëm të vendosni prodhimin e mjaltit, grumbulloni burime, zgjeroni kufijtë e vendbanimit dhe rrisni numrin e bletëve, por gjithashtu përpiquni sa më shumë që të jetë e mundur të shpenzoni dhe shpenzoni në mënyrë koherente burimet e marra. Mekanika e lojës është bërë në stilin e një përzierjeje të caktuar dhe performanca grafike është e qëndrueshme në një stil minimalist.

Screenshots

Download Idle Bee Factory Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Bee Factory Tycoon (MOD Unlimited Money)Download Idle Bee Factory Tycoon (MOD Unlimited Money)

Download Idle Bee Factory Tycoon (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mirë se vini në lojën më emocionuese të bletëve boshe!
A jeni gati të menaxhoni fabrikën tuaj dhe të bëheni njeriu më i pasur në botë?.
- Zhbllokoni +100 bletë super argëtuese.
- Përmirësoni bletët dhe makinat tuaja

Maybe You Like