Hunter Era MOD

Download Hunter Era (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.0.2.1002
File Size33.5Mb
File TypeAPK
PublisherMiniDev
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Hunter Era (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë emocionuese aksioni arcade me kontrolle të rastësishme dhe grafikë të gjallë evolucioni. Siç e dini, të gjitha krijesat ndryshonin vazhdimisht jetën në Tokë dhe gjuetarët duhej të përshtateshin vazhdimisht duke shpikur mënyra të reja gjuetie, armë dhe pajisje, kjo është ajo që duhet të bëni, duke përdorur të gjithë imagjinatën dhe zgjuarsinë tuaj, në mënyrë që burimet , dhe më e rëndësishmja mos bëheni ushqim. Në këtë lojë, zhvilluesit i kanë dhënë dorë të lirë imagjinatës së tyre, në mënyrë që të përballeni me monstra të vërtetë.

Download Hunter Era (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like