Download Human: Fall Flat (MOD Full)

Download Human: Fall Flat (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.10
File Size993.8Mb
File TypeAPK
Publisher505 Games Srl
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Human: Fall Flat - enigmë fizike me elementë parkour në të cilën duhet të kapërceni vendndodhje të ndërlikuara, ndërsa vlen të përmendet se karakteri juaj është një krijesë e ngjashme me pelte, e cila, për më tepër, nuk është fort në këmbët e saj, kështu që qasja e zakonshme për të kaluar nivelin nuk përshtatet. Për të arritur qëllimin, duhet të lidhni kreativitetin, imagjinatën dhe zgjuarsinë dhe të gjeni një mënyrë jo standarde të zgjidhjes. Përveç kësaj, ju mund të kaloni nivele në një mënyrë bashkëpunuese, në një shoqëri deri në 4 persona, gjë që do të diversifikojë më tej lojën.

Screenshots

Download Human: Fall Flat (MOD Full)Download Human: Fall Flat (MOD Full)Download Human: Fall Flat (MOD Full)Download Human: Fall Flat (MOD Full)Download Human: Fall Flat (MOD Full)

Human: Fall Flat Video

Download Human: Fall Flat (MOD Full) APK for Android

Human: Fall Flat është një platformë fizike gazmore dhe me zemër të lehtë, e vendosur në peizazhe lundruese të ëndrrave që mund të luhen vetëm ose me deri në 4 lojtarë.
Nivelet e reja falas e mbajnë komunitetin e tij të gjallë të shpërblyer.
Çdo nivel ëndrrash ofron një mjedis të ri për të lundruar, nga pallatet, kështjellat dhe aventurat e Azteceve deri te malet me dëborë, peizazhet e frikshme të natës dhe vendndodhjet industriale.
Rrugë të shumta nëpër çdo nivel, dhe enigmat me lojëra të përsosura sigurojnë që eksplorimi dhe zgjuarsia të shpërblehen.
MË SHUMË NJERËZ, MË SHUMË MAYHEM - Keni nevojë për një dorë për ta çuar atë gur në një katapultë, apo keni nevojë për dikë që ta thyejë atë mur?
Luajtja me shumë lojtarë në internet për deri në 4 lojtarë transformon mënyrën e lojës Human: Fall Flat.
Provoni shtigje të reja dhe zbuloni të gjitha sekretet!

Maybe You Like