Download House Paint (MOD Unlimited Gems)

Download House Paint (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.4.0
File Size32.1Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

House Paint (MOD, Unlimited Gems) - lojë e thjeshtë dhe e pakomplikuar e cila është një kryqëzim midis një vrasësi të kohës, një arcade dhe një enigmë, ndërsa loja është mjaft problematike dhe kontrollet e thjeshta ju lejojnë të argëtoheni dhe të bëni stuhi mendimesh. Dhe kështu, detyra juaj është të lyeni shtëpitë, ndërkohë që vlen të merret parasysh që e gjithë ndërtesa është e ndarë në zona secila prej të cilave duhet të lyhet me një ngjyrë të caktuar. Kjo qasje do t'ju lejojë të realizoni të gjitha aftësitë tuaja krijuese, dhe detyra dhe qëllime të ndryshme do të kërkojnë saktësi dhe një qasje logjike.

Screenshots

Download House Paint (MOD Unlimited Gems)Download House Paint (MOD Unlimited Gems)Download House Paint (MOD Unlimited Gems)Download House Paint (MOD Unlimited Gems)Download House Paint (MOD Unlimited Gems)

House Paint Video

Download House Paint (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Shtëpitë e bardha janë të mërzitshme.
Sillni ngjyrat dhe lyeni gjithçka në sekonda!
Për të përfunduar çdo nivel, lyeni të gjitha hapësirat e bardha.
Rrëshqitni majtas, djathtas, lart e poshtë dhe mbushni të gjitha pikat boshe!.
Çdo nivel është 100% i mundur për t'u zgjidhur.
Megjithatë jo të gjithë mund ta bëjnë këtë!
A jeni gati për enigmën?.

Maybe You Like