Download House Flipper (MOD Unlimited Money)

Download House Flipper (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.253
File Size299.5Mb
File TypeAPK
PublisherPlayWay SA
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

House Flipper: Home Design, Renovation Games (MOD, Pa Limited Money) - në këtë lojë do të keni kompaninë tuaj për riparimin dhe rindërtimin e shtëpive, do të kryeni porosi interesante dhe mund të ndiheni si projektues, elektricist, hidraulik dhe portier. Ndihmoni njerëzit të rivendosin shtëpitë e shkatërruara. Përmirësoni dhe blini mjete të reja për të shpejtuar cilësinë dhe shpejtësinë e riparimeve. Grafika të shkëlqyera 3D, mbi 500 artikuj dhe lojë intuitive janë duke pritur për ju në apk modës House Flipper!

Screenshots

Download House Flipper (MOD Unlimited Money)Download House Flipper (MOD Unlimited Money)Download House Flipper (MOD Unlimited Money)Download House Flipper (MOD Unlimited Money)Download House Flipper (MOD Unlimited Money)

House Flipper Video

Download House Flipper (MOD Unlimited Money) APK for Android

A keni ëndërruar ndonjëherë të drejtoni kompaninë tuaj të rinovimit?
Tani mund ta bëni kudo që të jeni me edicionin celular të hitit për PC - lojën simuluese House Flipper - në pajisjen tuaj celulare.
House Flipper është ekuipazhi më i mirë i rinovimit me një njeri pa pagesë në treg.
Bëhuni një dizajner i brendshëm dhe shtëpie dhe filloni biznesin tuaj.
Kryeni porositë, rinovoni, dekoroni shtëpitë dhe më pas shisni me fitim!
Merr lëkura të reja për veglat e tua.
House Flipper: Home Design, Simulator Games veçori:.
✔️ Grafika 3D të mrekullueshme, realiste.

Maybe You Like