Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)

Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.0.10
File Size15.4Mb
File TypeAPK
PublisherHappy Labs
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Historia e Hotelit: Simulimi i Resortit (MOD, Para të Pafundme) - bëhuni menaxher i një hoteli të madh dhe popullor. Më saktësisht, se ai u bë i famshëm dhe një nga më të mirët në qytet, duhet të provoni pak, të përmirësoni dhe zgjeroni hotelin tuaj, të blini mobilje të reja dhe të shpikni shërbime që nuk jepen nga të gjithë konkurrentët tuaj të tjerë. Krijoni reklamat tuaja dhe joshni edhe më shumë njerëz, fitoni para të panumërta, ngjituni në shkallët e karrierës dhe bëhuni një nga më të famshmit në të gjithë botën, bëjeni atë që edhe yjet e famshëm VIP të përdorin shërbimet tuaja.

Screenshots

Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money)

Hotel Story: Resort Simulation Video

Download Hotel Story: Resort Simulation (MOD Unlimited Money) APK for Android

Ndërtoni dhe dizajnoni vendpushimin tuaj të ëndrrave drejt pasurisë!
Përmirësoni dhe investoni objektet tuaja për të tërhequr mysafirë dhe turistë specialë!
Bëhu hoteleri më i mirë!
✔ Falas për të luajtur .
✔ Kreativiteti është kufiri juaj!
Ndërtoni hotelin tuaj të ëndrrave nga e para.

Maybe You Like