Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)

Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version2.8
File Size177.6Mb
File TypeAPK
PublisherCodigames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD, Para të Pafundme) - një imitues ekonomik me elementë të strategjisë në kohë reale dhe një menaxher kohe në të cilin duhet të provoni dorën tuaj si pronar hoteli dhe të përpiqeni të krijoni perandorinë tuaj të hotelit. Në përgjithësi, ka shumë lojëra të ngjashme në platformat celulare, megjithatë, ky projekt ka një sërë dallimesh interesante, kështu që kontrollet e thjeshta dhe jo të ndërlikuara dhe një model ekonomik i kuptueshëm kombinohen me aftësi të gjera lojrash, përveç zgjerimit të zakonshëm të numri i hoteleve, shërbimi i përmirësuar dhe rehatia e shtuar, ju mund të ndërtoni hotele dhe hotele për qëllime të ndryshme. Grafika me stil në Hotel Empire Tycoon mod apk dhe objekte me shumë detaje plotësojnë figurën.

Screenshots

Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money)

Hotel Empire Tycoon - Idle Game Video

Download Hotel Empire Tycoon - Idle Game (MOD Unlimited Money) APK for Android

Ndërtoni perandorinë tuaj të hoteleve dhe bëhuni një manjat i turizmit!
A jeni gati të bëheni të pasur duke menaxhuar zinxhirin tuaj të hoteleve?
Filloni të drejtoni një hotel të vogël dhe punoni shumë për ta bërë biznesin tuaj të rritet.
Përmirësoni çdo detaj dhe transformoni instalimet tuaja modeste në një vendpushim me pesë yje.

Maybe You Like