Hot Dog Bush (Full) MOD

Download Hot Dog Bush (Full) (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.2 and up
Version1.6.0
File Size33.0Mb
File TypeAPK
PublisherBigWig
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Hot Dog Bush (Full) - A jeni pronar i një furgoni të vogël, në të cilin organizohet një ushqim i shpejtë i kuzhinës tepër të shijshme. Është shumë popullor në mesin e banorëve të rrugëve fqinje dhe periferi të qytetit, por vetë kuzhinieri ndonjëherë nuk mund të përballojë fluksin e klientëve, dhe kështu ai ka nevojë për ndihmën tuaj. Do të prodhoni hot dog të ndryshëm, simite, sanduiçe dhe shumë pjata të tjera.

Download Hot Dog Bush (Full) (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like