Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)

Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.16.7
File Size124.8Mb
File TypeAPK
PublisherCASUAL AZUR GAMES
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Hitmasters (MOD, para të pakufizuara) - një enigmë fizike me një komplot spiun në të cilin do të keni mundësinë të provoni forcën tuaj si agjent sekret. Si zakonisht, ju duhet të filloni me detyra dhe misione të thjeshta, qëllimi kryesor i të cilave është të shkatërroni armiqtë, ndërsa suksesi i kalimit do të varet nga çdo hap, kështu që ju duhet të gërvishtni trurin tuaj. Ndërsa përparoni Hitmasters mod apk përmes nivelit të vështirësisë do të rritet dhe vendndodhjet do të bëhen më të ndërlikuara, megjithatë, një arsenal mbresëlënës armësh do të zgjerojë ndjeshëm aftësitë tuaja.

Screenshots

Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)Download Hitmasters (MOD Unlimited Money)

Hitmasters Video

Download Hitmasters (MOD Unlimited Money) APK for Android

Zgjidhni trajektoren e duhur dhe mundi armiqtë tuaj!
Filloni me enigma të thjeshta dhe më pas përparoni në disa nivele sfiduese, që janë të përshtatshme për aftësitë tuaja!
Shijoni një shumëllojshmëri të gjerë të armëve unike.
Një gabim dhe armiqtë tuaj marrin dorën e sipërme!
Mos u jepni atyre një shans.
-Larmia e gjerë e personazheve për të zgjedhur.
-SHUME nivele për të gërmuar.

Maybe You Like