Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)

Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.3.3
File Size50.8Mb
File TypeAPK
Publishermobirix
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Hit & Knock Down (MOD, para të pakufizuara) - një version tjetër i lojës popullore arcade në të cilën detyra juaj është të përpiqeni të rrëzoni një figurë të përbërë nga kanaçe me një gjuajtje topi, dhe nëse në nivelet e para figurat janë mjaft të thjeshta , atëherë ndërsa kaloni nëpër vendndodhje do të shfaqen objekte të ndryshme që do t'ju pengojnë në arritjen e qëllimit. Përveç kësaj, ju do të keni mundësinë për të testuar forcën e tyre në disa mënyra, duke përfshirë multiplayer.

Screenshots

Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money)

Hit & Knock Down Video

Download Hit & Knock Down (MOD Unlimited Money) APK for Android

Kur godisni objektivin me një top, objektivi rrëzohet ose shpërthen.
Arritni rezultatin e skenës për të pastruar dhe më pas sfidoni nivelin tjetër.
- Mënyra e kufirit të topit: Goditni kutinë, Thyeni enët, Shënoni objektivin, Goditni frutat.

Maybe You Like