Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)

Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.57.0
File Size78.0Mb
File TypeAPK
PublisherFingersoft
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Gara në Hill Climb (MOD, Para të Pafundme) - para jush një nga simulatorët më të njohur dhe më të shkarkuar të garave arcade në pajisjet android. Në të cilën ju mund të merrni pjesë në garat e mitingjeve kundër lojtarëve të tjerë dhe të kryeni shumë detyra. Për të cilat do të merrni monedha, të cilat mund t'i shpenzoni për gjithçka që dëshironi, nga përmirësimet tek kamionët dhe duke përfunduar me pamjen e heroit tuaj dhe transportin e ri. Bëhuni më i shpejti në apk modalitetin Hill Climb Racing dhe tregoni të gjitha aftësitë tuaja të drejtimit te lojtarët e tjerë dhe miqtë tuaj. Krijoni turne dhe shijoni fizikën e bukur të trafikut të makinave dhe vendndodhjet e bukura.

Screenshots

Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money)

Download Hill Climb Racing (MOD Unlimited Money) APK for Android

Luaj Garat klasike origjinale në Hill Climb Racing!
Garoni në rrugën tuaj deri në kodër në këtë lojë lëvizëse të bazuar në fizikë!
Mund të luhet jashtë linje!
Njihuni me Newton Bill-in, vrapuesin e ri aspirues në ngjitje.
Ai është gati të nisë një udhëtim që e çon atje ku nuk ka qenë kurrë më parë.
Nga Ragnarok në një central bërthamor, të gjitha vendet janë një pistë garash për Bill.
Me pak respekt për ligjet e fizikës, Bill nuk do të pushojë derisa të ketë pushtuar kodrat më të larta në Hënë!.
Përballuni me sfidat e mjediseve unike të ngjitjes në kodra me shumë makina të ndryshme.
Fitoni bonuse nga truket e guximshme dhe mblidhni monedha për të përmirësuar makinën tuaj dhe për të arritur distanca edhe më të larta.
Megjithatë, kini kujdes - qafa e fortë e Billit nuk është ajo që ishte kur ishte fëmijë!
Dhe krematoriumi i tij i vjetër i mirë me benzinë ​​do të mbarojë lehtësisht pa karburant.

Maybe You Like