Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)

Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.2.2
File Size125.7Mb
File TypeAPK
PublisherBattery Acid Games, Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Highway Rider Motorcycle Racer (MOD, para të pakufizuara) - një lojë shumë e njohur në këtë kohë në të cilën ju uleni pas timonit të një biçiklete me shpejtësi të lartë. Por gjëja më interesante është se nuk keni nevojë të ecni super shpejt dhe nuk keni nevojë të vendosni rekord shpejtësie gjithsesi, kush do të arrijë i pari në vijën e finishit. Thelbi i lojës është të thyesh të gjitha kockat e motorrit tuaj. Krijoni emergjenca, përballuni me shtylla dhe makina që vijnë nga afër, ka efekte të zhvilluara mirë dhe me cilësi të lartë në lojë dhe pamjen e lëvizjes së ngadaltë, në të cilën do të shikoni në lëvizje të ngadaltë se si thyhen kockat e personazhit tuaj.

Screenshots

Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money)

Download Highway Rider Motorcycle Racer (MOD Unlimited Money) APK for Android

Highway Rider Motorcycle Racer është një lojë vozitëse e shpejtë dhe e guximshme që ju lejon të kaloni makinat dhe kamionët me shpejtësi jashtëzakonisht të shpejta në motoçikletën tuaj.
Shmangni trafikun, rrisni shpejtësinë dhe rezultatin tuaj në këtë sfidë të shpejtë, të vërtetë garash!
Kaloni nëpër autostrada jashtëzakonisht të shpejta, mblidhni të gjithë motoçikletat e shkyçshme ndërsa ndani foto dhe video të përplasjeve tuaja.
Sfidoni miqtë tuaj duke garuar në internet dhe personalizoni udhëtimin tuaj në Highway Rider!

Maybe You Like