Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)

Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.3.4
File Size41.7Mb
File TypeAPK
PublisherFastone Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Hello Stars (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë enigmë problematike me elemente të fizikës dhe vizatimit. Në çdo nivel, duhet të përfundoni detyrën, për shembull, të zhvendosni objektin e dhënë në pikën e dëshiruar, duhet të vizatoni një ngarkesë, platformë ose levë duke përdorur svayp. Nivelet fillestare zakonisht nuk shkaktojnë vështirësi, por ndërsa përparoni, do t'ju duhet të thyeni kokën, por në lojë më shumë se 220 nivele. Dhe për thjeshtësinë e perceptimit, zhvilluesit vendosën të zgjedhin një stil minimalist.

Screenshots

Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins)

Hello Stars Video

Download Hello Stars (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Hello Stars është një lojë për zgjidhjen e enigmave me video.
Është e lehtë për t'u mësuar, por shumë e vështirë për t'u zotëruar.
Puna e çdo niveli është të drejtojë një top nga një pikënisje e paracaktuar në mënyrë që të prekë të gjithë yjet e vendosur në nivel.
Topi dhe pothuajse të gjitha objektet në ekran ndikohen nga graviteti.
Nivelet e para janë pothuajse shumë të lehta, por ndërsa vështirësia rritet, do të jeni mirënjohës që keni qenë në gjendje të praktikoni bazat e barazimit.
Ndërsa loja përparon, do t'ju duhet të përdorni të gjitha llojet e teorive për të gjetur një zgjidhje për çdo enigmë.

Maybe You Like