Download Hay Day (MOD Full)

Download Hay Day (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.56.130
File Size179.2Mb
File TypeAPK
PublisherSupercell
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Hay Day - një fermë në të cilën do t'ju duhet të menaxhoni fermën tuaj si një fermer me përvojë. Ujitni dhe rritni bimë, mbillni specie të reja dhe të shtrenjta dhe merrni të korrat tuaja të shumëpritura. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të shesni fruta dhe perime për të marrë valutë, të cilat mund t'i zgjeroni më tej.

Screenshots

Download Hay Day (MOD Full)Download Hay Day (MOD Full)Download Hay Day (MOD Full)Download Hay Day (MOD Full)Download Hay Day (MOD Full)

Hay Day Video

Download Hay Day (MOD Full) APK for Android

Mirë se vini në Hay Day.
Ndërtoni një fermë, peshkoni, rritni kafshë dhe eksploroni Luginën.
Farmoni, dekoroni dhe personalizoni pjesën tuaj të parajsës së vendit.
Bujqësia nuk ka qenë kurrë më e lehtë apo më argëtuese!
Të lashtat si gruri dhe misri janë gati për t'u rritur dhe edhe pse nuk bie shi, ato nuk do të vdesin kurrë.
Mbillni dhe rimbillni farat për të shumëzuar të korrat tuaja, më pas bëni mallra për t'i shitur.
Mirëpritni kafshë si pulat, derrat dhe lopët në fermën tuaj ndërsa zgjeroheni dhe rriteni!
Ushqeni kafshët tuaja për të prodhuar vezë, proshutë, bulmet dhe më shumë për të tregtuar me fqinjët ose për të plotësuar porositë e kamionëve për dërgesa për monedha.
Ndërtoni një fermë dhe zgjeroni atë në potencialin e saj të plotë, nga një fermë e qytetit të vogël në një biznes të plotë.
Ndërtesat e prodhimit të fermave si Bakery, BBQ Grill ose Sugar Mill do të zgjerojnë biznesin tuaj për të shitur më shumë mallra.
Ndërtoni një makinë qepëse dhe tezgjah për të krijuar veshje të lezetshme ose një furrë ëmbëlsirash për të pjekur ëmbëlsira të shijshme.
Mundësitë janë të pafundme në fermën tuaj të ëndrrave!.

Maybe You Like