Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)

Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version4.8.0
File Size130.3Mb
File TypeAPK
PublisherJam City, Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Energy

Descriptions

Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD, Energji e Pafund) - një lojë e bazuar në universin popullor Harry Potter me grafikë të bukur dhe të detajuar. Ju do të jeni në gjendje të mësoni të mbani një shkop vetë, të mësoni magjitë e Dumbledore dhe Snape dhe gjithashtu do të jeni në gjendje të merrni pjesë në të gjitha detyrat në Hogwarts në kohë reale. Mësoni ilaçe, eksploroni misteret e dhomave sekrete dhe eksploroni botën. Në Harry Potter Hogwarts Mystery mod apk ju duhet të mposhtni të keqen që sulmoi Hogwarts-in së bashku me miqtë tuaj.

Screenshots

Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy)

Harry Potter: Hogwarts Mystery Video

Download Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD Unlimited Energy) APK for Android

🦉 Letra juaj më në fund ka ardhur!
Çfarë lloj magjistari apo magjistari do të jeni?
Një Griffindor heroik?
Një Slytherin dinak?
Një Ravenclaw i zgjuar?
Një Hufflepuff besnik?
Vendosni kapelen e renditjes dhe ju vendosni!
🎓 Me zgjedhje të panumërta, do të jeni në gjendje të ndërtoni rrugën tuaj unike në Harry Potter: Mystery Hogwarts.
📬Ky është udhëtimi juaj në Hogwarts.
Nëse jeni duke zotëruar magji të fuqishme me Dumbledore, duke përgatitur ilaçe me Snape, duke zbuluar një mister të paparë kurrë më parë në Hogwarts, duke krijuar aleanca me miq të rinj ose duke luftuar me rivalët tuaj, gjithmonë ka diçka të re për të eksploruar!
Si pjesë e etiketës Portkey Games të WBIE, kjo lojë novatore celulare ju lejon të zgjidhni historinë tuaj në qendër të një aventure krejtësisht të re në Botën e Magjistarëve.
Filloni aventurën tuaj në Harry Potter: Hogwarts Mystery - një lojë emocionuese me role të plotë e magjive, romancës, krijesave magjike, historive interaktive dhe surprizave të fshehura!
Vendosni kapelen e renditjes, eksploroni botën e magjistarëve dhe zgjidhni historinë tuaj në këtë RPG fantazi të veçantë!.

Maybe You Like