Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)

Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version2.3.1
File Size23.1Mb
File TypeAPK
PublisherHappy Labs
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gems

Descriptions

Happy Mall Story: Sim Game (MOD, Unlimited Gems) - një lojë bordi interesante dhe argëtuese në të cilën do të bëheni drejtor i një qendre të madhe tregtare. Menaxhoni atë dhe blini lloje të reja produktesh, joshni klientët me një çmim të këndshëm dhe zhvilloni në të gjitha drejtimet. Përmirësoni dhe rrisni territorin tuaj, ndërtoni dyqane të reja dhe merrni edhe më shumë para për të. Loja është bërë me grafikë të mirë pixel dhe do të tërheqë të gjithë adhuruesit e jo vetëm lojërave me pixel, por edhe adhuruesit e strategjive ekonomike.

Screenshots

Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems)

Happy Mall Story: Sim Game Video

Download Happy Mall Story: Sim Game (MOD Unlimited Gems) APK for Android

Dizajnoni dhe ndërtoni qendrën tuaj tregtare të ëndrrave në Happy Mall Story!
Zhbllokoni blerësit unikë dhe të lezetshëm në qendrën tuaj tregtare dhe bëhuni manjati i fundit i qendrës tregtare!
BËHUNI MANJATI I FUNDIT!.
✔ Dizajnoni qendrën tuaj tregtare, krijoni kate të reja dhe mbusheni me dyqane, atraksione të veçanta dhe pajisje qendrore!.

Maybe You Like