Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)

Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.45
File Size52.4Mb
File TypeAPK
PublisherLion Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Happy Glass (MOD, Monedha të Pafundme) - një enigmë shumë e thjeshtë dhe interesante për njerëzit e të gjitha moshave. Qëllimi i lojës është të derdhni një gotë të plotë me ujë, por kjo nuk është aq e thjeshtë sa duket, me çdo nivel kjo detyrë do të bëhet më e ndërlikuar, ju duhet të vizatoni linja në mënyrë që të ikë nga objekte të ndryshme dhe të bjerë në një gotë.

Screenshots

Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins)

Happy Glass Video

Download Happy Glass (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Gota është e trishtuar sepse është bosh.
Detyra juaj është të vizatoni një vijë për ta bërë gotën të mbushur me lëng dhe të buzëqeshni përsëri!
Përpiquni të gjeni mënyrën më të mirë për të përfunduar çdo nivel.
Ju mund të gjeni zgjidhjen tuaj, prandaj jini krijues dhe mos kini frikë të mendoni jashtë kutisë!.
Disa nivele mund të duken të lehta, por le të shohim nëse mund të merrni 3 yjet.

Maybe You Like