Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)

Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 6.0 and up
Version1.3
File Size33.8Mb
File TypeAPK
PublisherGreen Panda Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Gun Idle (MOD, para të pakufizuara) - mekanikë magjepsëse e lojës arcade aksioni që kombinon elementet e një klikuesi, një imitues ekonomik dhe një gjuajtës. Dhe kështu, sipas autorëve, ju merrni një fabrikë të armëve të vogla në dispozicionin tuaj, dhe më pas duke kryer teste, duke gjuajtur mbathje do të fitoni para për të cilat jo vetëm që mund të zhbllokoni lloje të reja armësh, por edhe të zgjeroni ndjeshëm ndërmarrjen tuaj.

Screenshots

Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)Download Gun Idle (MOD Unlimited Money)

Gun Idle Video

Download Gun Idle (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mbledhja e armëve nuk ka qenë kurrë më e sigurt!
Mirë se vini në fabrikën tuaj të ARMËVE!
Tani je BIG-BOSS i poligonit më të madh të qitjes në botë!.
Gati për të trajnuar AFTËSITË tuaja me çdo armë që mund të mendoni dhe për të SHKATËRRUR objektivat tuaja?!.

Maybe You Like