Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)

Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.28.3
File Size68.2Mb
File TypeAPK
PublisherDobsoft Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Gun Fu: Stickman 2 (MOD, Para të Pafundme) - Një lojë emocionuese në të cilën personazhi kryesor vizatohet në një copë letre në një kuti. Ju mund të zgjidhni mënyrën e dëshiruar të lojës dhe të shkoni në kërkim të kundërshtarëve. Ju gjithashtu nuk do të keni një arsenal të vogël armësh, të cilat mund t'i blini për monedhat e fituara. Pamja e personazhit gjithashtu mund të ndryshohet duke blerë rroba, këpucë dhe gjëra të tjera. Tani gjithçka është në duart tuaja. Në fund të fundit, kundërshtarët e shufrës nga të gjitha anët, dhe që në kohë për t'i shkatërruar ato është e nevojshme të qëlloni me dy duar.

Screenshots

Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money)

Gun Fu: Stickman 2 Video

Download Gun Fu: Stickman 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Të armatosur me një pistoletë në secilën dorë, merrni kontrollin e Stickman-it të famshëm nga seria "Gun Fu" dhe shpërthejeni nëpër një mori armiqsh!
Reflekset dhe kohët e reagimit do të sfidohen dhe do të vihen në provë ndërsa sulmi i pafund bëhet më i shpejtë dhe më i shpejtë !.
Zhbllokoni armë dhe veshje më vdekjeprurëse dhe personalizoni Stickman-in tuaj për t'iu përshtatur stilit tuaj!.

Maybe You Like