Guardians of the Galaxy TTG MOD

Download Guardians of the Galaxy TTG (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.08
File Size1128.1Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherTelltale Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Guardians of the Galaxy TTG (MOD, Unlocked) - një lojë e re për universin MARVEL. Personazhet kryesore të lojës do të jenë heronjtë nga filmi The Guardians of the Galaxy. Loja është bërë në stilin e komikeve dhe ka shumë skenarë, vetëm nga ju varet se në cilin prej dialogëve të historisë shkoni.

Download Guardians of the Galaxy TTG (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like