Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)

Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version2.4
File Size1190.3Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherRockstar Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

GTA: Liberty City Stories (MOD, Para të Pafundme) - lojë interesante në të cilën mund të ndiheni si në realitet. Ju do të keni të gjithë qytetin për të kryer misione dhe disfata të ndryshme. Mund të bësh çfarë të duash, të shkosh në vende të ndryshme dhe të jesh në banda të ndryshme. Gjithashtu, do të keni mundësinë të blini një sërë armësh që mund t'i përdorni në çdo situatë, si për sulm ashtu edhe për mbrojtje. Loja ka grafikë interesante dhe kontroll të përmirësuar, i cili nuk do të shkaktojë siklet gjatë lojës.

Screenshots

Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money)

Download GTA: Liberty City Stories (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bëhuni gati për t'u kthyer në Bregun Lindor ndërsa Grand Theft Auto: Liberty City Stories kthehet në pajisjet celulare.
Me misione më të shkurtra dhe më të thjeshta të dizajnuara duke pasur parasysh lojën në celular, kjo aventurë definitive e botës së hapur është rinovuar për Android me përmirësime të gjera grafike, kontrolle të balancuara me prekje dhe kursime të ndërsjellë në platformë.
Ish-djaloshi i mençur i besuar për familjen Leone, Toni Cipriani kthehet në shtëpi në Liberty City pasi kaloi kohë duke u fshehur për vrasjen e një njeriu të bërë.
Tani, rrugët e Liberty City janë në trazira, pasi familjet ndërluftuese konkurrojnë për kontroll dhe qyteti fillon të vetëshkatërrohet nën valët e korrupsionit politik, krimit të organizuar, trafikut të drogës dhe grevave të sindikatave.
Vrasës të çmendur, manjatë të çoroditur moralisht, politikanë cinikë dhe madje edhe nëna e tij qëndrojnë në rrugën e duhur ndërsa Toni përpiqet ta vendosë qytetin nën kontrollin e familjes Leone.
• Tekstura të reja me rezolucion të lartë dhe arti i personazheve.

Maybe You Like