Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)

Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.25.1
File Size91.7Mb
File TypeAPK
PublisherGames Station Studio
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Grow Empire: Rome (MOD, Monedha të Pafundme) - një lojë e bukur me një stil të lashtë romak në zhanrin Tower Defense me elementë RPG. Ju jeni kreu i gjithë Romës dhe do të keni ushtrinë tuaj, me të cilën ju duhet të mbroni tokat dhe njerëzit tuaj nga një numër i madh i llojeve të armiqve, të cilët do të vijnë në valë. Numri i armiqve do të rritet me çdo valë, si dhe forca e tyre do të rritet. Punësoni heronj të rinj, ndërtoni dhe përmirësoni Kullat, Muret dhe Njësitë, ata do t'ju japin forcë shtesë për betejën në mod apk Grow Empire Rome.

Screenshots

Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins)

Grow Empire: Rome Video

Download Grow Empire: Rome (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Lavdia e Romës ju pret në këtë lojë problematike Tower Defense dhe strategjie luftarake.
Luani Grow Empire: Roma dhe kthejeni qytetin tuaj të vogël në perandorinë më të madhe dhe më të fuqishme në histori.
Përmirësoni në mënyrë strategjike muret, kullat dhe luftëtarët tuaj dhe mbroni qytetin tuaj nga duke sulmuar elefantët, armët e rrethimit dhe valët e trupave armike duke mbuluar qiellin me shigjeta dhe zjarr.

Maybe You Like